luni, 7 august 2017

Tot ce trebuie sa stiti cand cumparati imbracaminte pentru copii


Lipsa de experienta ii face pe parintii de nou-nascuti sa treaca prin adevarate chinuri cand trebuie sa cumpere imbracaminte pentru copii. Parintii isi pun intrebari despre materiale, dimensiuni, forma, culoare, lucruri ce se pot transforma intr-un chin in momentul in care trec pragul unui magazin. Vom incerca sa va usuram insa situatia, cu cateva sfaturi care va vor fi utile in momentele in care intrati intr-un magazin de imbracaminte pentru copii sau cautati online haine pentru copii, haine pentru baieti si fete.
  • Materialul. Bumbacul este recomandat
Cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii, trebuie neaparat sa fiti atenti la materialele din care hainutele sunt confectionate. Acestea trebuie sa fie prietenoase cu pielea, lejera si asigure un maximum de confort. De aceea este recomandat bumbacul, un material ce-i va proteja pielea si o va ajuta sa respire. De asemenea, este un material ce asigura confort la purtare. Un alt avantaj este ca poate fi curatat la temperaturi foarte inalte.
  • Alege haine practice si usor de purtat
Un alt sfat cand cumparati imbracaminte pentru copii tine de usurinta cu care acestea pot fi imbracate. Niciunui bebelus nu ii place sa fie chinuit atunci cand este imbracat. Specialistii recomanda salopetele fie de vara, fie de iarna, ce pot fi imbracate foarte usor, fiind prevazute cu capse atat pe umeri, cat si intre picioare. Aveti insa grija la sistemul de prindere, deoarece acesta ii poate provoca stari de inconfort.
Micutii cresc destul de repede, motiv pentru care suntem tentati sa cumparam imbracaminte pentru copii cu cateva numere mai mari, pentru a purta hainutele cat mai mult timp. Gresit, spun specialistii. Hainele prea largi ii creeaza disconfort copilului. Acestea pot fi cumparate cu maximum un numar mai mare. Foarte inconfortabile sunt si hainutele mai mici. De aceea, este indicat ca ori de cate ori plecati la cumparaturi sa alegeti imbracaminte pentru copii care se pliaza cat mai bine pe marimea prichindelului.
De multe ori ne lasam prada reducerilor pentru anotimpurile care au trecut. Insa deseori apar probleme cand vine vorba despre hainutele pentru cei mici. De exemplu, in sezonul cald nu este recomandat sa-i cumparati hainute groase, deoarece copilul poate creste surprinzator de mult pana la momentul in care va ajunge sa le poarte. Astfel, ceea ce credeati ca este o investitie buna se poate transforma intr-un esec Rezumati-va la vestimentatia de sezon si nu faceti investitii mari pentru viitor, pentru a nu avea surprize.
  • Culorile trebuie sa fie puternice
Specialistii recomanda culoarile puternice cand vine vorba despre imbracaminte pentru copii. Insa este recomandat sa le alternati si sa evitati sa mergeti doar pe traditionalele roz si bleu. Puteti alege galben, bej, portocaliu sau nuante pastelate.
Descopera la Noriel imbracamintea pentru copii. Ai haine pentru baieti si hainute pentru fete, hainute pentru bebelusi, body-uri, rochite, bluze pentru copii, tricouri pentru copii, pantaloni pentru copii, camasi pentru copii – toate la preturi accesibile. Si nu doar imbracamintea pentru copii e la moda, ci si incaltamintea pentru copii.
Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu