vineri, 28 iulie 2017

Recomandari papusi pentru fetite

Exista o moda in toate: spre exemplu le aratam copiilor mei, jucariile de cand eram eu si sora mea, mici. Si nu le venea sa creada ca "pe timpul nostru" jucariile puteau fi atat de "urate". Groaznice, se uitau la ele, ca si cum ne-am uita noi probabil, la jucariile apreciate de copiii celor ce locuiau in pesteri acum vreo 2000 de ani. Era in ochii lor, ceva intre curiozitate, dispret si mila pentru noi ca am crescut cu acele jucarii. Eu personal nu prea inteleg, mie mi se parea ca jucariile pe care le aveam noi si pe care le pastrasem, semanau destul de mult cu jucariile de astazi, indiferent ca vorbim despre papusi, masinute de jucarie, machete de masini, jucarii de plus sau jucarii de construit. Probabil insa ca singurele jucarii care nu s-au schimbat in ultimii 60 de ani, sunt jucariile Lego.

Dar un lucru este clar, ca eu nu mai am varsta necesara si ca fiul si fiica mea, au gusturi total diferite in materie de jucarii, exista o moda a jucariilor influentata bineinteles de contextul social, de cultura, de nivelul de siguranta si stabilitate financiare etc.

Spre exemplu, pentru fiica mea, in materie de papusi si accesorii pentru papusi, acesta este topul preferintelor sale, acum la 6 ani:

Papusa Disney Princess - Elena din Avalor


Ti-o prezentam pe Elena din Avalor, printesa Coroanei care isi poarta sceptrul cu vitejie si compasiune.Inspirata din seriile animate Disney Channel, papusa incurajeaza fetitele sa isi imagineze aventurile magice ale Elenei in Regatul Avalor.Vestimentatia este inspirata din film si accesorizata cu sceptru, agrafa de par, curea, cercei si pantofi detasabili.Dimensiuni: 30 cmVarsta recomandata: 3 ani+

 Papusa Disney Princess Royal Shimmer - Aurora

Aurora este gata de aventuri uimitoare! Aurora va cuceri toate privirile intr-o rochie ombre, de culoarea roz, cu aplicatii stralucitoare. Fetitele vor adora sa aduca la viata momentele magice din filmul animat Frumoasa din Padurea Adormita de la Disney si sa isi imagineze propria poveste.Contine:papusa imbracata in rochieo diademao pereche de pantofiCaracteristici:Papusa are diadema detasabila si pantofi care pot fi scosi Papusa are trasaturi inspirate din filmul animatPapusa are o rochie sclipitoareRochia are un minunat efect ombre si accente de sclipici Dimensiuni produs ambalat: 35 x 15 x 5 cmVarsta recomandata: 4 ani+.Atentie! Pericol de sufocare - contine piese mici, nerecomandate copiilor sub 3 ani.

Papusa Disney Frozen Classic Fashion - Elsa

Calma si eleganta, Elsa are un suflet mai mare decat isi inchipuie. Imagineaza-ti aventurile din tinutul Arendelle cu papusa Elsa din universul Frozen de la Disney. Aceasta poarta frumoasa ei rochie de regina a ghetii, exact ca in filmul animat! Fetele vor adora sa puna in scena momentele lor preferate si sa isi imagineze propriile aventuri alaturi de Elsa.Include papusa, rochie si o pereche de pantofi. Atentie:Jucarie recomandata pentru copii cu varsta de la 3 ani in susPericol de sufocare - piese de mici dimensiuni.Jucaria nu este destinata copiilor sub 3 ani.

Papusa briosa Colectia Mini Cupcake Surprise

Mini Cupcake Surprise este tot ce isi poate dori o fetita: o inghetata de jucarie ce miroase delicios si o papusa imbracata ca o printesa cu care fetita se poate juca!
Partea de jos a inghetatei se poate transforma in doar cateva secunde intr-o printesa eleganta, cu o rochie absolut minunata si un par lung, buclat si matasos ce poate fi pieptenat cu peria accesoriu ce insoteste fiecare papusica. Pentru fetitele care iubesc inghetata, papusile Mini Cupcake Surprise sunt cadourile perfecte, indiferent de anotimp.
Papusile miros delicios a capsuni, lamaie, struguri, ciocolata, vanilie si caramel, sunt 12 modele diferite si fiecare este imbracata intr-o rochita eleganta. Colectioneaza toate papusile Mini Cupcake Surprise si distreaza-te cu cele mai delicioase inghetate care nu expira niciodata!
Acestea sunt fabricate din plastic si silicon de cea mai buna calitate, fara ftalati sau alte substante chimice daunatoare. Fiecare printesa Mini Cupcake Surprise este livrata inchisa, sub forma de briosa intr-un suport special. Produsul nu necesita baterii pentru functionare.
Modele disponibile:

  • Rachel
  • Vanessa
  • Courtney
  • Norah
  • Estelle
  • Adalyn
  • Ellen
  • Amelia
  • Jacky
  • Jessica
  • Lani
  • Lucille

Papusa Project MC2 - Ember Evergreen

Project MC2 este o echipa de fete super istete si cool care isi folosesc abilitatile de spion si pasiunea pentru stiinta in misiuni ale organizatiei NOV8, o institutie secreta care are in centru Inovatia.
Tocmai au intrat in echipa 2 noi recruti! Fetele au abilitati care asigura reusita oricarei misiuni!
Ti-o prezentam pe Ember Evergreen, cercetator in stiinta pamantului si nou recrut in echipa Porject MC2. Plantele sunt pasiunea ei. Degetul sau verde poate transforma un desert in jungla cu o simpla atingere! E o forta a naturii!
Caracteristici:
papusa articulata
vestimentatia reflecta personalitatea si stilul unic
are un aer country, de sud
a crescut la o ferma de porumb
include o eprubeta sub forna de pieptene

Celelalte papusi preferate de fiica mea, sunt:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu