sâmbătă, 27 februarie 2016

Balansoarul pentru bebelusi: moft sau necesitate?

Balansoarul pentru bebelusi a fost privit cu scepticism pe piata romaneasca in momentul in care parintii au avut posibilitatea sa achizitioneze unul. Multi l-au considerat un moft, astfel ca nu i-au vazut necesitatea. In timp insa, balansoarul pentru bebe a devenit o achizitie importanta pentru parinti, fiind un articol esential inca din primele luni de viata ale bebelusului, alaturi de carucior si patut. Motivele sunt numeroase si sunt legate atat de confortul celui mic, cat si al mamicilor si taticilor.

Cum bebelusii adorm numai atunci cand sunt leganati sau plimbati (parintii care leagana chiar si in somn stiu cel mai bine acest lucru), balansoarul pentru bebe a devenit mai mult decat necesar. Energia parintilor trebuie sa fie conservata, iar cel mic se poate bucura de o leganare lina care ii va aduce confort si liniste atunci cand mami si tati se simt epuizati.

Iata cateva dintre motivele pentru care un balansoar pentru bebe reprezinta o achizitie excelenta si este de nelipsit din viata celor mici:

· Poate fi folosit atat in casa, cat si in in afara ei.

· Balansoarul pentru bebe poate fi folosit inca din primele zile de viata ale acestuia pana la varsta de 9 luni sau chiar mai mult, in functie de modele.

· Ii ofera celui mic posibilitatea de a-si dezvolta imaginatia si creativitatea datorita jucariilor atasate, culorilor vii si melodiilor amuzante.

· Confortul, siguranta si relaxarea sunt asigurate de balansoarele pentru bebelusi.

· Este confectionat din material potrivite pentru pielea sensibila a copilului, astfel ca sanatatea acestuia este asigurata de balansoarul pentru bebe.

· Are rolul de a-l ajuta pe cel mic sa se relaxeze si sa se simta bine, datorita vibratiilor si leganarii.

Dar cum alegi cel mai bun balansoar pentru bebelusi dintr-o varietate de pe piata? In primul rand, asigura-te ca acesta dispune de un sistem de prindere, astfel incat cel mic sa nu poata sa cada din acesta in timp ce se misca. Apoi, fii atent la materialele din care este realizat balansoarul. Ele trebuie sa fie calitative si placute la atingere si sa aiba pernite groase, de diferite dimensiuni, pentru ca cel mic sa se simta confortabil, iar sanatatea acestuia sa nu ii fie pusa in pericol. Nu in cele din urma, orienteaza-te spre un balansoar pentru bebelusi care dispune de bara cu jucarii, viteze pentru vibratii si cutiute muzicale. Bebe nu se va plictisi, ba chiar din contra. Iar simturile acestuia vor fi cu siguranta mai dezvoltate datorita balansoarului.

La Noriel, descoperi o varietate de balansoare pentru copii, la preturi accesibile, pentru toate buzunarele. Pentru ca fericirea lui bebe este importanta.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu