marți, 2 august 2016

Vreti sa cumparati un ham pentru bebe? Lucrurile la care trebuie sa fiti atenti si de ce


Bebe poate sa prinda rapid viteza. Iar atunci cand se intampla una ca asta, parintii incep sa caute frenetic oferte pentru a achizitiona un ham pentru bebe. Atunci, descopera ca exista mai multe tipuri de unde sa aleaga un ham pentru bebe potrivit pentru necesitatile lor. Puteti gasi un ham pentru bebe cand cel mic e mic si nu merge, dar si unul pentru cand prinde multa, multa viteza, dar are probleme cu echilibrul si nu vreti sa il expuneti la accidente in timpul plimbarilor.

Asadar, cum alegeti un
ham pentru bebe? Iata cateva sfaturi:

·         Toate prinderile unui ham pentru bebe trebuie sa fie rezistente

Analizati, asadar, fiecare cusatura, fermoar sau alt mijloc de prindere pe care il are un ham pentru bebe. Testul suprem pentru prinderile unui ham pentru bebe? Trageti mai tare de ele. Daca incep sa se slabeasca in acecl moment, inseamna ca bebelusul nu va fi in siguranta in el.

·         Un ham pentru bebe trebuie sa fie confortabil pentru cel mic

Dupa siguranta, vine confortul. Regula nu face exceptie nici la un ham pentru bebe. Daca cel mic nu se simte bine in el, nu il accepta, atunci achizitionarea unui ham pentru bebe este realizata degeaba. Cel mic nu va sta in el, va refuza cu indarjire si nu aveti cum sa il convingeti sa faca opusul.
Luati in considerare materialul din care este realizat respectivul ham pentru bebe. Sa fie moale, elastic si sa nu aiba parti rigide, care sa ii cauzeze lui bebe dureri.

Mergeti alaturi de bebe atunci cand cumparati un
ham pentru bebe, pentru a testa toate aceste lucruri si a vedea cum reactioneaza cel mic intr-un ham pentru bebe.

·         Un ham bebe trebuie sa fie reglabil

Nu alegeti un ham pentru bebe doar pentru o anumita varsta, gandindu-va ca veti renunta la el rapid. Un ham pentru bebe care se regleaza, adica se adapteaza varstei si greutatii celui mic, e mult mai practic. Economisiti astfel bani!

·         Un ham pentru bebe trebuie sa fie confortabil si pentru parinti

Da, ati citit bine. Un ham pentru bebe trebuie sa fie confortabil si pentru mami, dar si pentru tati, nu doar pentru cel mic. Iar aici ne referim in special la port-bebe, primul tip de ham pentru bebe. Parintii pot avea dureri de spate, de umeri, iritatii daca un ham pentru bebe nu are curelele late si nu distribuie corect greutatea celui mic.

·         Un ham pentru bebe trebuie sa aiba suport pentru capul celui mic

Tot la primul tip de ham pentru bebe ne referim aici. Cum un ham pentru bebe poate fi folosit imediat dupa nastere, bebe are nevoie de suport, pentru ca nu isi poate tine singur capul. Ii trebuie, asadar, un suport special, moale, pe care sa si-l sprijine atunci cand doarme sau cand nu si-l mai poate sustine.

La Noriel, orice ham pentru bebe aduce siguranta si confort atat pentru cel mic, cat si pentru parinti. La preturi accesibile, colorate, vesele si interesante, va vor insoti inca din prima zi de la nasterea celui mic pana mai tarziu, cand va fi nevoie ca plimbarile sa fie insotite de un ham pentru bebe, pentru ca cel mic sa nu isi ia prea mult avant cand inca nu este sigur pe fiecare pas pe care il poate face.

Descoperiti ofertele si alegeti un
ham pentru bebe perfect pentru intreaga familie!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu